CAT | ESP | ENG  
 
  Inici
Clos Montblanc  

Email
Contrasenya
 
 

Visita a les muralles amb degustació


 
Montblanc


Deix que els guies turístics de Montblanc et transportin amb les seves explicacions al temps del rei Pere III, el Cerimoniós, segle XIV, època de la construcció de la muralla.

Gaudeix de les espectaculars vistes de la població que es divisen des de les torres.

Amb aquesta visita s'entra i es puja a dues torres del recinte emmurallat de Montblanc i es fa un recorregut pel pas de ronda.

També es visita l'església de Sant Miquel (s.XIII), on es pot admirar el seu enteixinat policromat i l'església de Santa Maria la Major (s.XIV), notable obra del gòtic ogival. Es pot contemplar la Plaça Major, antiga plaça del mercadal i punt neuràlgic de la vida montblanquina. És una de les places de Catalunya d'on surten més carrers: vuit

Per tal de donar a conèixer els nostres productes, durant el recorregut es farà una degustació gastronòmica amb tastet de vi de la D.O. Conca de Barberà a dos establiments de restauració.

http://www.montblancmedieval.cat/node/1402CLOS MONTBLANC Ctra. Montblanc - Barberà, S/N Telf. (+34) 977 887 030 Fax (+34) 977 887 032 43422 Barberà de la Conca (Tarragona) club@closmontblanc.com
Política de privacitat i condicions de compra   disseny Ingenia amb tecnologia Icnea
Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies pròpies que ens permeten obtenir informació dels usuaris.
Si continua navegant considerem que accepta la seva utilització. Més informació Acceptar